Özel İp İle Yüz Germe

Op. Dr. Leyla Arvas: İp Askı İle Ameliyatsız Yüz Germe Mümkün!

Günden güne gelişen teknoloji sayesinde her yaşta genç görünmek mümkün. Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Leyla Arvas “İp askı (ip germe) yöntemi ile ameliyatsız yüz germe mümkün” diyor ve ip askının tüm inceliklerini okurlarla buluşturuyor.
Op. Dr. Leyla Arvas
Op. Dr. Leyla Arvas
Yaş ilerlemesi, genetik faktörler ve cilde olumsuz etki eden alkol, sigara kullanımı gibi alışkanlıklar sebebiyle yüzde sarkmalar görüldüğünü söyleyen deneyimli isim Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Leyla Arvas, “Theradlift Sutur denilen özel kalıcı ipler sayesinde bir saat süren bir operasyonun sonunda kalıcı bir genç yüze kavuşabilirsiniz. İp askı ile yüz ve boyun bölgenizdeki sarkmalardan ve kırışıklıklardan lokal anestezi ile kurtulabilirsiniz.” dedi.

İp Askı İle Diri Ve Dolgun Bir Yüze Sahip Olmak Mümkün

Yüz germe operasyonunda kullanılan iplerin sarkmaya başlayan orta yüz bölgesindeki dokuyu şekillendirerek elmacık kemiklerini belirgin ve daha dolgun hale getirdiğini söyleyen Op. Dr. Leyla Arvas, operasyonun etkisini şu sözlerle anlattı: “İp askı tekniği ile yüz hatlarınız hem daha diri hem de daha dolgun görünür. Yorgun yüz ifadesinin yerine daha az yorgun, enerjik bir yüz ifadesi gelir. Bir nevi yüzünüz yenilenmiş olur ve psikolojik olarak da daha iyi hissedersiniz. Bunun yanı sıra ip askı tekniği sarkmış olan çene kenarlarını toplayarak çene kontürü oluşturup burun ve dudak hattının daha parlak parlak bir görünüme sahip olmasını sağlar. Yüzde hacim kaybının toparlanmasında gelişen teknoloji sayesinde ip askı yöntemi en yeni ve en efektif yöntemlerden biridir.”

Operasyon Sonrası Hızlı Bir İyileşme Sağlanıyor

İp askı operasyonu sonrasında hastaların günlük hayatlarına rahatlıkla geri dönebileceğini söyleyen Op. Dr. Arvas “Uygulama süresi 45-60 dakikadır. Uygulama sonrası hastaneye yatış ya da klinikte kalma gibi bir durum olmaz. Pansuman gerektirmez. Kalıcı ipliklerle yapılan bu işlemde kesi yoktur.  Hızlı ve ağrısız bir sonuç alabilirsiniz. İşlem tek seansta gerçekleşir. Tek dikkat edilmesi gereken şey operasyon sonrası fazla mimik yapılmaması, bölgeye müdahale olarak yüz masajı, yüz egzersizi gibi şeyler yapılmamasıdır. Operasyon sonrası 2-3 gün içinde sosyal hayatınıza geri dönebilirsiniz.” Diyerek operasyonun kısa sürede etkisinden çıkıldığını ifade etti.
kaynak: Op. Dr. Leyla Arvas

1 Yorumlar

  1. Op. Dr. Arvas “Uygulama süresi 45-60 dakikadır. Uygulama sonrası hastaneye yatış ya da klinikte kalma gibi bir durum olmaz. Pansuman gerektirmez. Kalıcı ipliklerle yapılan bu işlemde kesi yoktur. Hızlı ve ağrısız bir sonuç alabilirsiniz. İşlem tek seansta gerçekleşir. Tek dikkat edilmesi gereken şey operasyon sonrası fazla mimik yapılmaması, bölgeye müdahale olarak yüz masajı, yüz egzersizi gibi şeyler yapılmamasıdır. Operasyon sonrası 2-3 gün içinde sosyal hayatınıza geri dönebilirsiniz.” Diyerek operasyonun kısa sürede etkisinden çıkıldığını ifade etti.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski