19-25 Temmuz Haftasında Burçları Neler Bekliyor?

Karma Astrolog Kübra Denizci Yorumladı! 

Keyifli bir bayram haftasına giriş yapıyoruz. Kova burcunda bir dolunayın gerçekleşeceği aynı zamanda Venüs ve Güneş’in burç değiştireceği bu hafta hayatımızda da hareketli, önemli gelişmelerin olmasına sebebiyet verecek. Bu hafta özellikle uzun vadeli planlarımız için düşünecek, ne yapmak istediğimize karar verecek ve bunun için yeterli çabayı gösterip gösteremeyeceğimizi test edeceğiz. Güneş ve Venüs Perşembe günü burç değiştiriyor. Aslan burçlarının dönemi başlıyor. Kendini bir alanda öne çıkarmak, fark edilmek isteyen kişiler için bu bir fırsat olabilir.
Karma Astrolog Kübra Denizci Yorumladı!
Karma Astrolog Kübra Denizci Yorumladı! 
Kendinden emin adımlarla ve kararlılıkla hareket edilebilir. Venüs Başak süreci ise ilişkilerde mantık dönemini açıyor. İlişkilerde ince ince düşünüp karar vermek, mevcut ilişkilerde sorunlara çözüm odaklı yaklaşmak, fayda-zarar analizi yapmak, uzun soluklu kararlar almak gündeme gelebilir. Hızlı alevlenen aşklar dönemindense, artık yavaş ve düşünerek başlayan ama uzun vadede sağlam adımlarla ilerlenen ilişkiler başlayacak.
Koç: Hafta başında aile ilişkileri ile ilgili gündeme gelen bir konu, hafta boyunca sizi meşgul edecek. Daha önce bilmediğiniz bir şeyi öğrenmek, bir kişiye yardım eli uzatmak istemenize sebep olabilir. Parasal konularda beklenmedik masraflar bütçenizi sarsabilir. Özellikle tatil ve lüks harcamalar sonrasında sizi zorlayabilir.
Boğa: İkili ilişkiler ve duygusal konular bu hafta oldukça aktif, yeni birileriyle tanışabilirsiniz. Bu sizi heyecanlandırabilir. Fakat hafta içindeki bazı sert etkiler yeni tanıştığınız kişilerle ilişkiye devam etme noktasında bazı engelleri önünüze çıkarabilir. Burada bir seçim yapmak gerekebilir. Kalp ve akıl arasında kalacağınız gelişmeler oluşabilir.
İkizler: Tatil döneminde olsak da sizin aklınız iş hayatınızda olabilir. Yarım kaldığını düşündüğünüz işleri, evden ya da uzaktan bitirmeye çalışabilirsiniz. Özellikle maddi konuların söz konusu olduğu görüşmelerde beklentileriniz tam olarak karşılanmayabilir. Fakat bu hafta yapılan görüşmeler önümüzdeki günlerde sizin önünüzü açacak.
Yengeç: Eğer çocuğunuz varsa hafta başında olan bir rahatsızlık sizi tedirgin edebilir. Bir seyahat halindeyseniz sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle ekstrem sporlardan, ani hareketlerden kaçınmakta fayda var. Bu bayramda ailenizden uzakta iseniz, aile büyüklerinizin sizden bir beklentisi olabilir. Uzaktan da olsa bu konuyu çözmeye çalışacaksınız. Maddi açıdan gelen haberler sizi mutlu edecek.
Aslan: Perşembe günü güneşin aslan burcuna geçmesiyle birlikte sizin döneminiz başlıyor. Hareketli günler kapıda, özellikle aşk ilişkileri konusunda ciddi gelişmeler olabilir. Mevcut bir ilişkiniz varsa bu ilişkide önemli kararlar verilebilir. Ya da yeni bir ilişki başlaması sizi heyecanlandırabilir. Kendinizden çok emin olduğunuz ve sağlam adımlar attığınız bir hafta olacak.
Başak: Venüs’ün başak burcuna geçmesiyle birlikte hem maddi konularda, hem de duygusal konularda hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir. Emeklerin karşılığını alabileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yaşça sizden büyük olan kişiler, akrabalarınız bazı konularda size destek verebilir. Bu hafta içinde iletişim içerisinde olacağınız kişilere dikkat etmelisiniz. Size fayda sağlayabilir.
Terazi: Geçen hafta iş ortamında yaşanan bir gerginliğin tatlıya bağlanması ya da bir süre iş ortamında uzaklaşmak bu hafta kendinizi iyi hissetmenize sebep olacak. Arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bir hafta olacak. Aile içinde parasal bir konuyla ilgili gündeminiz varsa bu hafta olumlu bir gelişme olabilir. Bir gayrimenkul satışı vs gerçekleşebilir. Bu konuda bir arkadaşınızdan destek alabilirsiniz.
Akrep: Tatil sonrasında iş hayatınızda önemli gelişmeler olabilir. Eğer beklenti içerisinde olduğunuz bir konu varsa, gelecek bir haber sizi mutlu edebilir. Arkadaşlarınızla paylaşmak isteyeceğiniz, geleceğe dair size umut veren gelişmeler olabilir. Bu hafta yeni insanlarla tanışmak, daha önce görmediğiniz yerlere gitmek için çok uygun bir hafta olacak.
Yay: İş hayatınızda yapmayı düşündüğünüz bir yatırım, bu hafta hep zihninizi meşgul ediyor olacak. Tatil günlerinde dahi işe odaklı olmanız eşiniz ya da aileniz tarafından biraz eleştirilebilir. Borçlanmayı düşünüyorsanız, bu fikri tecrübesine güvendiğiniz bir kişiyle paylaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik kaygılarınızı azaltmak açısından bu görüşmeler sizin için önemli olabilir.
Oğlak: Arkadaşlarınızla aranızda yaşamış olduğunuz bir kırgınlık varsa, bayram haftası bir adım atmak ve barışmak açısından çok uygun olacak.  İçinizde olanları söylemek sizi rahatlatabilir. İlişkiniz açısından da bir dönüm noktasında olabilirsiniz. Evlilik teklifi edebilir ya da alabilirsiniz. Konu her ne olursa olsun, bunu ailenizle paylaşıp, desteklerini almak isteyeceksiniz.
Kova: Bu hafta burcunuzda bir dolunay gerçekleşecek. Önemli görüşmeler, konuşmalar yapılabilir. Özellikle iş hayatınızla ilgili gelişmeler daha çok gündeminizde olacak. Tatil sonrasında iş ortamında olacak bir değişim sizi şimdiden heyecanlandırabilir. Yani bir düzene, yeni çalışma arkadaşlarına, değişen koşullara kendinizi hazırlamaya çalışacaksınız.
Balık: Aşk hayatınızla ilgili dengesiz, önünüzü göremediğiniz günler geçiriyor olabilirsiniz. Ama artık bu enerjinin değiştiğini ve bir şeylerin netleştiğini fark edeceksiniz. Duygusal açıdan yaşadığınız olumlu gelişmeler günlük hayatınıza ve iş hayatınıza da yansıyacak. Bu hafta yapacağınız bir tatil de kafanızı dağıtmanıza ve bayram sonrası sürece hazırlanmanıza sebep olabilir.
Karma Astrolog Kübra DENİZCİ

1 Yorumlar

  1. Akrep: Tatil sonrasında iş hayatınızda önemli gelişmeler olabilir. Eğer beklenti içerisinde olduğunuz bir konu varsa, gelecek bir haber sizi mutlu edebilir. Arkadaşlarınızla paylaşmak isteyeceğiniz, geleceğe dair size umut veren gelişmeler olabilir. Bu hafta yeni insanlarla tanışmak, daha önce görmediğiniz yerlere gitmek için çok uygun bir hafta olacak.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski