Karma Astrolog Kübra Denizci Yorumladı

26-31 Temmuz Haftasında Burçları Neler Bekliyor?

Haftaya cumartesi günü gerçekleşmiş olan kova dolunayı etkisiyle başlıyoruz. Kova burcu değişim, özgürlükler, farklılıklar, toplumsal duyarlılıklar, halk ayaklanmaları ile doğrudan bağlantılıdır. Dolunay haritasında yer alan Satürn etkisi kısıtlayıcı etkileri gösteriyor. Toplumda duyarlılık yaratacak yasaklar, kısıtlamalar, kurallar ortaya çıkabilir. Pandemi süreci açısından değerlendirildiğinde bu dolunay biraz zorlayıcı ve kontrolden çıkacak durumların olduğunu gösteriyor.
Karma Astrolog Kübra Denizci Yorumladı
Karma Astrolog Kübra 
28 Temmuz`da Merkür Aslan burcuna geçiyor. Kendimizden bahsetmek, ön plana çıkmak, fikirlerimizi cesur bir şekilde ortaya koymak, iddialı açıklamalar yapmak açısından olumlu bir etki olacak. Birilerini ikna etmek daha kolay olacak. Fakat egolu çıkışların ve ben bilirimci tavrın oluşabileceği bir süreç, buna dikkat etmekte fayda var. 29 Temmuz Mars Başak burcuna geçiyor. Olaylara çok daha çözüm odaklı, pratik, verimlilik esasıyla bakacağımız bir süreç başlıyor. Detaylara fazla takılmak ve işkolik bir tavırla sağlığı ihmal edecek şekilde sıkı çalışmak söz konusu olabilir.  29 Temmuz itibariyle Jüpiter Kova burcuna son kez geri dönüyor.
Koç: Gelecek planlarınızla ilgili attığınız adımlarda heveslisiniz. Fakat bu hafta içerisinde karşılaşacağınız bazı engeller motivasyonunuzu düşürebilir. Ama unutmayın şartlar her zaman değişebilir. Bu nedenle istekleriniz konusunda istikrarlı olmak ve çevrenizle fikirlerinizi paylaşmaktan vazgeçmemelisiniz. Önümüzdeki günler fazla çalışmaktan dolayı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.
Boğa: Tatil sürecinden sonra iş hayatınıza çok hızlı bir dönüş yapıyorsunuz. Sorumlulukların sizi beklediği bir hafta olacak. Beklentilerin fazla olması sizi biraz yoruyor olabilir. Aile içinde söz sahibi olmanızı gerektiren bir konu olabilir. Özellikle çocuğunuz varsa bu hafta eğitim hayatıyla ilgili bir karar alacak olabilirsiniz. Maddi kısıtlılıkları düşünseniz de geleceği için fedakarlık yapmayı göze alacaksınız.
İkizler: Eğitim, medya, yayıncılık, akademik alanda çalışıyorsanız bu hafta sizin için önemli olabilir.  Dolunay etkisiyle birlikte iş hayatınızla ilgili önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Para kazanmaya çok odaklı olduğunuz bir dönemden geçiyorsunuz. Bu hafta evinizle ilgili bir masraf gündeme gelebilir. Ebeveynlerin sağlıklarına dikkat etmekte fayda var.
Yengeç: Bu hafta bankalarla işleriniz, kredi başvurularınız varsa engellerle karşılaşabilir, beklediğiniz geri dönüşleri alamayabilirsiniz. Parasal konularda hızlı kararlar vermek için uygun bir zaman değil. Önemli bir iş görüşmeniz, mülakatınız varsa ise kendinizi iyi bir şekilde ifade edebilir. Olumlu sonuç alabilirsiniz.
Aslan: Hafta içinde Merkür’ün Aslan burcuna geçmesiyle birlikte önemli haberler alabilir, istediğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz. İlişkiler açısından gergin bir hafta olabilir. İlişki evinizde gerçekleşen dolunay, mevcut ilişkilerde fikir ayrılıkları ve yol ayrımları getirebilir. Sevgilinizin ailesi ile ilgili yaşadığınız bir gerginlik de ayrılığa sebep olabilir. 
Başak: Mars Başak burcuna geçiyor ve sizin için çok çalışma, mücadele dönemi başlıyor. Sağlıkla ilgili sıkıntılarınız varsa ihmal etmemeli ve doktor kontrolüne gitmelisiniz. İş yoğunluğu sizi kendinizle ilgilenmekten alıkoyuyor. Ayrıca bu hafta spora başlamak, diyete başlamak için çok verimli olacak.
Terazi: Aşk hayatınız hareketleniyor. Bu ay sizin için çifte şans dönemi. Bu hafta içinde tanışacağınız biriyle ay sonuna doğru ciddi bir ilişkiye adım atabilirsiniz. İlk bakışta bazı engeller olsa da daha sonra bu engelleri gözünüzde büyüttüğünüzü fark edecekseniz. Acele etmeyin ve karşınızdaki kişiyi yavaş yavaş tanımaya çalışın.
Akrep: Bir düzen değişikliği aşamasında olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili yaşayacağınız bir gelişme, alacağınız bir haber kısa sürede karar vermenizi gerektirebilir. Eğer öğrenciyseniz yeni bir şehre taşınacak olabilirsiniz. Bu süreçte aile büyüklerinizden alacağınız destek sizin için önemli olacak. İlk aşamada aynı fikirde olmasanız da, aileyi dinlemek faydalı olabilir.
Yay: Bir seyahat planınız işiniz dolayısıyla son anda iptal olabilir. Ya da yolculuğa çıkarken aracınızda arıza çıkabilir. Bu hafta beklenmedik gelişmeler planlarınızı ertelemenize sebep olacak. Önemli görüşmeleriniz ya da mutlaka katılmanız gereken organizasyonlar varsa bu etkileri göz önünde bulundurmalısınız.
Oğlak: Parasal konularda şanslı etkilerin olduğu bir hafta olacak. İşinizle ilgili yeni kazanç kapıları arıyor olabilirsiniz ve bu hafta yapacağınız görüşmeler sizin için umut vadedebilir. Özellikle yurtdışı bağlantılı iş yapanlar için, beklenmedik fırsatlarla karşılaşılabilir. Bu hafta ikili ilişkilerde ani çıkışlar yapmamaya özen göstermelisiniz.
Kova: Burcunuzda gerçekleşen dolunay sonrasında ikili ilişkilerle ilgili önemli gelişmeler yaşanabilir. Bu bir ilişki başlangıcı olacağı gibi bir ortaklık fırsatı da olabilir. Eğer bir ortaklık planınız varsa maddi konularda yapacağınız yatırımları iyi planlamalısınız. İlk önce verilen sözler daha sonra tutulmayabilir. Her verilen kararı resmileştirmekte fayda var.
Balık: Kendinizi bir süre çevrenizden izole etmek isteyebilirsiniz. Özellikle bir fikir ayrılığından doğan tatsız bir konuşma zihninizi yoruyor olabilir. İstekleriniz konusunda daha açık olmakta fayda var. Kendinizi doğru ifade edemediğiniz sürece yaşadığınız kırgınlıklara son veremeyeceksiniz. Biraz daha net ve açık bir iletişim şekli kullanmalısınız.
Karma Astrolog Kübra DENİZCİ

2 Yorumlar

  1. Koç: Gelecek planlarınızla ilgili attığınız adımlarda heveslisiniz. Fakat bu hafta içerisinde karşılaşacağınız bazı engeller motivasyonunuzu düşürebilir. Ama unutmayın şartlar her zaman değişebilir. Bu nedenle istekleriniz konusunda istikrarlı olmak ve çevrenizle fikirlerinizi paylaşmaktan vazgeçmemelisiniz. Önümüzdeki günler fazla çalışmaktan dolayı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Terazi: Aşk hayatınız hareketleniyor. Bu ay sizin için çifte şans dönemi. Bu hafta içinde tanışacağınız biriyle ay sonuna doğru ciddi bir ilişkiye adım atabilirsiniz. İlk bakışta bazı engeller olsa da daha sonra bu engelleri gözünüzde büyüttüğünüzü fark edecekseniz. Acele etmeyin ve karşınızdaki kişiyi yavaş yavaş tanımaya çalışın.

      Sil
Daha yeni Daha eski