Beyin Cerrahı Nazlı Ekşi ABD Basınında

Abd Basını Türk Cerrah Nazlı Ekşi’ye Geniş Yer Verdi 

Başarılı cerrahi operasyonlarıyla sadece Türkiye’de değil tüm dünyada üne sahip olan cerrah Nazlı Ekşi, ABD basınının gündeminde. Özelikle rinoplasti uygulamalarıyla tüm dünyada tanınan Ekşi’nin başarıları, ABD’nin önemli basın kuruluşları tarafından haberleştirildi.
Beyin Cerrahı Nazlı Ekşi
Beyin Cerrahı Nazlı Ekşi 
üUSA Today, FOX ve NBC gibi Amerika’nın önde gelen basın kuruluşlarında gündem olan Nazlı Ekşi’den övgüyle söz edildi. Ayrıca Türkiye’ye de yer veren gazeteler, Türkiye’nin başta estetik cerrahi uygulamaları olmak üzere sağlık turizminde dünyada öncü nitelikte olduğuna vurgu yaptı. Türkiye’nin pek çok alanında uzman, deneyimli ve kaliteli cerraha ev sahipliği yaptığını belirten ABD basını, Amerikan halkının birçok cerrahi uygulamalarda ilk tercihinin Türkiye olduğunu belirtti. 

Türkiye Ve Orta Doğu’nun En Başarılı Doktorlarından Biri

USA Today, FOX ve NBC’nin haberinde Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahi Uzmanı Nazlı Ekşi’den Türkiye ve Orta Doğu’nun en başarılı doktorlarından biri olarak söz edildi. ABD basınında geniş bir yer alan ve yankı uyandıran haberlerde ünlü cerrahın şimdiye kadar gerçekleştirdiği operasyonlarda elde ettiği başarıların altı çizildi. Ekşi’nin ABD dışında Avrupa’dan da yoğun ilgi gördüğüne dikkat çeken ABD basını, rinoplasti ve revizyon operasyonlarında başarılı cerrahın tüm dünyada öncü olduğu belirtildi. Ayrıca Türkiye’ye der yer verilen haberlerde, Türkiye’nin sağlık turizminin başkenti haline geldiği ve pek çok uzman cerraha ev sahipliği yaptığına dikkat çekildi. 

Amerika Halkının En Çok Tercih Ettiği Cerrahlardan 

ABD basınında yer alan haberlerde ünlü cerrah Nazlı Ekşi’den Amerika halkının en çok ettiği cerrahlardan biri olarak söz edilmesi dikkat çekti. ABD halkının en fazla talep gösterdiği cerrahlardan olduğu belirtilen Nazlı Ekşi’den dünyanın en başarılı cerrahlarından biri olarak söz edildi. Ayrıca başarılı cerrahın akademik kariyerine ve yayınladığı çalışmalara da vurgu yapan ABD basını, Ekşi’nin başarılarına geniş yer ayırdı. Özellikle son dönemde Türkiye’nin sağlık turizminde başkent konumuna ulaşmasında ünlü cerrahın önemli bir yere sahip olduğu belirtilirken Türkiye’de hizmet veren diğer cerrahların da dünya çapında ilgi gördüğüne vurgu yapıldı. Söz konusu haberlerde ünlü cerrah Nazlı Ekşi’nin başta rinoplasti ve revizyon operasyonları olmak üzere birçok uygulamada dünyanın en iyi cerrahlarından biri olduğuna da geniş yer verildi. 
Beyin Cerrahı Nazlı Ekşi 

2 Yorumlar

  1. üUSA Today, FOX ve NBC gibi Amerika’nın önde gelen basın kuruluşlarında gündem olan Nazlı Ekşi’den övgüyle söz edildi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ABD basınında yer alan haberlerde ünlü cerrah Nazlı Ekşi’den Amerika halkının en çok ettiği cerrahlardan biri olarak söz edilmesi dikkat çekti.

      Sil
Daha yeni Daha eski