Bios Life İnşaat Firması

Bios Life Kentsel Dönüşüm

2015 yılında kurulan Bios Life, İstanbul merkezli bir inşaat firmasıdır. İkitelli`de ana merkez binası bulunan Bios Life, bünyesinde birçok büyük alt grup inşaat markası bulundurmaktadır.
Aytek yapı ve Bios Life yapı olarak farklı iki alt grup şirketle çok farklı alanlarda müşterilerine hizmet sunan Bios Life inşaat firması hakkında daha fazla bilgi almak için web sitesinden pasajlar paylaşmak istiyoruz:
Bios Life Kentsel Dönüşüm
Bios Life Kentsel Dönüşüm
Bios Life, iki kuşağa yayılan deneyimlerinden yola çıkarak endüstriyel komplekslerde inşaat sektörüne katkı sağlamak amacıyla 2015 yılında kurulmuştur. Bios Life, sağlam yapıları ve güçlü markasıyla sektörde öne çıkmaktadır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktayız. İşinde uzman ekiplerimizle birlikte, kaliteli malzemeler kullanarak estetik ve sağlam yapılar inşa etmekteyiz. Müşterilerimizin hayallerini gerçekleştirmek için projelerimizi en ince detayına kadar planlayıp uygulamaktayız. Bios Life İnşaat Firması olarak, sektördeki yenilikleri takip ederek müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedeflemekteyiz. Sağlam yapılar, güçlü marka sloganımızla müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz. Şirketimizin Bios Yapı ve Aytek olarak alt grup şirketleri bulunmaktadır.” kaynak: bioslife.com.tr

İşte karşınızda Bios Life inşaat firmasından bir kesit. Kısa sürede müşterilerinin beğenisini toplayan harika tasarımlarla İstanbul inşaat piyasasında fark Bios Life, binlerce müşterinin odak noktası olmayı başarmıştır. 7 yıl gibi kısa bir sürede kurumsal alt yapısını tamamlayan firma, çok büyük projelere imza atarak büyük yankı uyandırdı.
Bios Life Kurumsal - Remzi Aytekin
Bios Life Kurumsal - Remzi Aytekin
İkitelli`de yükselen gökdelen, sanayi alanında büyük yatırımlarının habercisi adeta! İstanbul`un incisi Bios Life ile yepyeni tasarımlara sahip yapılarda oturmak istiyorsanız hemen Bios Life inşaat firması ile iletişime geçebilirsiniz.

Bios Life Hakkımızda

Yukarıda kısaca giriş yaptığımız Bios Life inşaat firmasını anlatmak kelimelere sığmaz elbette. Çünkü konut, villa, kentsel dönüşüm ve arsa alanında yaptığı yatırımlarla ve müşterilerine verdiği dürüst danışmanlık hizmetleriyle zaten bir marka. Ama naçizane fikirlerimizi beyan edip Bios Life tanıtımına az da olsa katkıda bulunmak istiyoruz.
Bios Life Hakkımızda
Bios Life Hakkımızda
Yine bios Life web sitesinden alıntı yaparak konumuza devam edelim:
Bios Life olarak kalite, güven, inovasyon ve müşteri memnuniyeti alanında önemli çalışmalar yapıyoruz. Bu çalışmalarla sektörümüze hem vizyon katıyor hem de başta Avrupa olmak üzere çeşitli ödüllere layık görülüyoruz. Dünya genelinde ödül almanın memnuniyetini yaşarken yatırımcılarımıza hem ticari alanda hem de konut başta olmak üzere yaşam alanları tasarlıyor ve inşa ediyoruz. 2015 yılında kurumsal bir marka altında topladığımız deneyimlerimizle temelden başladığımız bilimsel çalışmaları geliştirdiğimiz konsept tasarımlarla yaklaşık 190 bin metre kare alanda sanatsal bir kimlik kazandırdık. Bilimsel kurullarda değerlendirdiğimiz projeleri en ince detayına kadar irdeliyor ve kalite standartları yüksek malzemeler, nitelikli işçilik ve sanatsal tasarımlarla yaşam alanları inşa ediyoruz.” kaynak: bioslife.com.tr
Bios Life hakkında daha fazla bilgi almanız için aşağıdaki alt başlıklarla makalemize devam ediyoruz.

Bios Life Yönetim Kurulu

Bios Life inşaat firmasının yönetim kurulu başkanı Malatyalı olan Remzi Aytekin`dir. Malatyalı başarılı iş insanı Remzi Aytekin`in dilinden Bios Life ile ilgili düşüncelerini dinleyelim. Bios Life neden kuruldu, neden böyle bir ihtiyaç duydu, amacı nedir? Buyrun Remzi beye kulak verelim:
Bizler, BİOS LİFE Firması olarak önemli projelerde başarıyla yer aldık ve sektördeki saygınlığımızı her geçen gün arttırdık. İnşaat sektöründe başarıyı sürdürmek ve öncü olmak, büyük bir sorumluluk gerektirir. Ancak bu zorlukların üstesinden gelmek için buradayız, çünkü hep birlikte güçlüyüz. BİOS LİFE Ailesi, kaliteli işçilik, dürüstlük ve çevreye duyarlılık ilkeleriyle yol alırken, müşteri memnuniyetini her zaman odak noktamızda tuttuk. Öncelikli hedefimiz, müşterilerimize en yüksek kalitede hizmet sunmak ve projelerimizde mükemmelliği yakalamaktır. Bunu başarırken, çalışanlarımızın güvenliğini ve refahını sağlamak da önceliklerimiz arasında yer alıyor. Gelecekteki başarılarımız için, teknoloji ve inovasyona olan bağlılığımızı sürdüreceğiz. Değişen dünya şartlarına uyum sağlamak, bizi rekabetçi kılacak ve sektörde öncü konumumuzu güçlendirecektir.” kaynak: bioslife.com.tr

 Bir markayı en iyi onu kuran tanır ve çevresindekilere tanıtır.

Bios Life Yönetim Kurulu
Bios Life Yönetim Kurulu
Biz de ilk ağızdan sizlere Bios Life Yönetim Kurulu Başkanı olan Remzi Aytekin`den sözlerini aktardık.

Vizyon-Misyon

Bios Life inşaat firmasının vizyonu nedir? Hangi misyonu üstlenecek? Rekabetin yoğun olduğu Türkiye gibi bir ülkede, inşaat piyasasında yeni bir vizyonunuz yoksa ve belli bir misyon edinmediyseniz hiçbir şansınız yok demektir.
Vizyon-Misyon - Bios Life
Vizyon-Misyon - Bios Life
Aslında biraz da cesaret gerektiren bir adımla inşaat alanında faaliyet gösteren bir şirket kuran Bios Life yönetimini tebrik etmek gerekir. O halde yine Bios Life web sitesinden alıntı yaparak konumuza devam edelim: 
Teknik alanda uzmanlaşmış, deneyimli bir ekip
Kurucu ve yönetici kadromuz tamamen inşaat mühendisleri ve konusunda uzman teknik ekiplerden oluşmaktadır. Bios Life proje, tasarım ve yapısal analizlerini, en yüksek emniyet, ekonomi ve estetik standartlarına uygun şekilde gerçekleştiririz.” 
Tam da vizyonuna ve misyonuna uygun bir ekip. Başarı iyi bir ekip işidir. Bunu hiçbir zaman unutmayalım.

Değerlerimiz

Bir şirketin değerleri yoksa faaliyet gösterdiği piyasada devamlı kalması imkansızdır. Çalışanlarına karşı sorumluluklarını yerine getiren, özlük haklarına dikkat eden ve markasına dair her türlü hassasiyeti gösteren markalar her zaman gelişir, büyür ve uluslararası büyüklüklere ulaşır.
Değerlerimiz - Bios Life
Değerlerimiz - Bios Life
Aslında bu tanıma ne kadar da uyuyor Bios Life değil mi? o halde Bios Life inşaat firmasının değerlerini bizzat web sitesinden alıntı yaparak sizinle paylaşalım:
Bios Life ailesi olarak, müşteri memnuniyeti, kalite, inovasyon, sürdürülebilirlik ve güvenilirlik ilkelerine büyük önem veriyoruz. Müşterilerimizin beklentilerini eksiksiz bir şekilde karşılamak için projelerimizi özenle planlıyor ve sürekli iletişim halinde oluyoruz. Yüksek kaliteli malzemeler ve uzman ekiplerimizle sağlam yapılar inşa ediyoruz. İnşaat sektöründeki yenilikleri yakından takip ederek, yeni teknolojileri uygulayarak sektörde öncü olmayı hedefliyoruz. Aynı zamanda çevre dostu uygulamalara da öncelik vererek sürdürülebilir bir çevre için sorumluluk alıyoruz. İş ahlakına uygun hareket ederek güvenilirlik ilkesini benimsiyor ve projeleri söz verilen sürelerde tamamlıyoruz. Profesyonel ve güvenilir bir marka olarak sürekli olarak kalitemizi gözden geçiriyor ve hizmetlerimizi iyileştiriyoruz.” kaynak: bioslife.com.tr
Bir değerler abidesi olan Bios Life müşteri dostu bir firma olarak da öne çıkmaktadır. Depreme dayanıklı yapılar inşa eden, müşterilerinin konforunu en üstte tutan firma ile iletişime geçebilirsiniz.

Bios Life Grup Şirketleri

Makaleye başlarken Bios Life inşaat firmasının devasa bir büyüklüğe ulaştığını, alt şirketler grubunun olduğunu belirttik. Şimdi o alt şirketler grubundan öne çıkan iki büyük firmadan bahsedeceğiz. Yine Bios Life web sitesinden alıntı yaparak konuyu açalım:
Bios Yapı, ticari ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren bir alt grup şirketimizdir. Yenilikçi tasarım anlayışı ve kaliteli işçilik ile ticari ve sanayi projelerini gerçekleştirir. İnşaat, altyapı, tesisler ve endüstriyel yapılar gibi çeşitli alanlarda uzmanlaşmıştır. Aytek ise kentsel dönüşüm ve konut yapımı alanında faaliyet gösteren bir diğer alt grup şirketimizdir. İnsanların daha yaşanabilir ve sürdürülebilir bir çevrede konforlu konutlarda yaşamalarını sağlar.” 
Gördüğünüz gibi iki tane büyük alt grup şirketin çatısını oluşturmaktadır aslında Bios Life. Büyük şirketler kendi alt şirketlerini kurar piyasayı o şekilde domine eder. İyi ve akıllı bir yatırımcı kendi alt grup şirketleriyle çok geniş bir alana hitap etmenin yolunu arar.
Bios Life Grup Şirketleri
Bios Life Grup Şirketleri
İşte Bios Life inşaat firmasının da tam olarak yaptığı bundan farksız bir kurumsallaşma değildir.

Bios Life İnsan Kaynakları

Büyük şirketler bünyesinde kaliteli çalışanlar barındırır. Türkiye`nin en iyi üniversitelerinden mezun olmuş; inşaat mühendisi, elektrik mühendisi, kimyager, hukukçu ve ekonomistlerini kadrosuna katan Bios Life insan kaynakları alanında yetkin uzmanlarla çalışmaktadır. Bir çok kişisel kariyer platformlarına üyelik yapan Bios Life inşaat firmasında çalışmak için kabul almak gerçekten kolay değildir. Mesela referansınız  kim olursa olsun sadece dosyanıza bakılır ve sizin için tek geçerli referans kariyeriniz ve bilginizdir.

Hizmetlerimiz

Sanayi ve Ticaret Projeleri

Sanayileşmiş inşaat sektöründe yeterli ekipmanınız ve uzman ekipleriniz yoksa amacınıza ulaşmanız mümkün değildir.
Sanayi ve Ticaret Projeleri
Sanayi ve Ticaret Projeleri
Bios Life kurumsallaşma çalışmalarına doğru yerden başlayarak öncellikle bu departmanlarını kurmuştur. Kısa sürede bu kadar devasa projelere imza atmasının altında yatan başarı da tam olarak buradan gelmektedir. O halde yine Bios Life web sitesine göz atalım:
Bios Life, ticari ve sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren şirkettir. Şirketimiz, yenilikçi tasarım anlayışı ve kaliteli işçilik ile ticari ve sanayi projelerini başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir. İnşaat, altyapı, tesisler ve endüstriyel yapılar gibi çeşitli alanlarda uzmanlaşmış durumdayız. Müşterilerimize özelleştirilmiş çözümler sunmak için deneyimli bir ekip ile çalışıyoruz. Projelerimizi, müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve beklentilerine uygun olarak tasarlayıp uygulamaya koyuyoruz. Hem ticari hem de sanayi projelerinde, müşterilerimizin işletmelerini geliştirmelerine ve büyütmelerine yardımcı olmak için çözümler sunuyoruz.”  kaynak: bioslife.com.tr
Kısaca Bios Life inşaat firmasının yaptığı sanayi ve ticaret projeleri web sitesinde yer aldığı şeklinden ibarettir.

Bios Life Kurumsal

Bios Life alt grup şirketlerinden Aytek yapı kentsel dönüşüm alanında faaliyet sürdüren alt firmadır. Kentsel dönüşümde bir marka olan Bios Life inşaat firması, İstanbul gibi deprem üssü bir şehirde toplum yararına yaptığı çalışmalarla kaliteli yapılar inşa etmeye devam etmeye devam ediyor.
Bios Life İnşaat Firması
Bios Life İnşaat Firması
Yine Bios Life web sitesinden alıntı yaparak konuya devam edelim: 
Bios Lifen Alt Grup Şirketi, Aytek Yapı ile birlikte çalışarak kentsel dönüşüm alanında hizmet vermektedir. Kentsel dönüşüm, genellikle mevcut şehir alanlarının iyileştirilmesi, yenilenmesi ve modernleştirilmesi amacıyla gerçekleştirilen bir süreçtir. Bu süreçte, genellikle fiziksel olarak eski veya tehlikeli hale gelmiş yapılar yenilenir, binaların yapısal güvenliği artırılır ve yaşam kalitesini yükselten çevresel iyileştirmeler yapmaktadır. Bios Lifen Alt Grup Şirketi ve Aytek Yapı, kentsel dönüşüm projelerinde birlikte çalışarak şu hizmetleri sunmaktadır;
Proje Geliştirme: Kentsel dönüşüm projelerinin planlanması, tasarlanması ve uygulanması sürecinde danışmanlık hizmetleri sunar. Mevcut alanların analizi, ihtiyaçların belirlenmesi ve projelerin hazırlanması aşamalarında destek sağlamaktadır.
Yapı İnşaatı: Eski veya yetersiz yapıların yıkılması ve yeni yapıların inşa edilmesi aşamasında görev almaktadır. Yapıların tasarımı, inşaat sürecinin yönetimi ve kalite kontrolü gibi konularda uzmanlık sağlamaktadır.
Finansal Danışmanlık: Kentsel dönüşüm projelerinin finansmanı konusunda danışmanlık hizmetleri sunmaktadır. Projelerin maliyet analizleri, bütçe planlaması, kaynak sağlama ve finansal modellerin oluşturulması gibi konularda destek vermektedir.” kaynak: bioslife.com.tr
Adım asım kentsel dönüşüm aşamalarını planlayarak çalışmalarını yürüten Bios Life ile keyifli bir yaşam sürmek istiyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz.

Bios Life Konut

Türkiye genç nüfusa sahip bir ülkedir. Göçmenlerle birlikte konut fiyatlarının uçtuğu, kiralık ev bulmanın bile çok zor olduğu bir dönemde Bios Life, müşteri bütçelerine göre farklı fiyat politikalarıyla düşük bütçeli bireylerin de ev sahibi olmalarına olanak sağlamaktadır. Web sitesinden alıntı yapmaya devam edelim.
Bios Life Konut
Bios Life Konut
Çünkü en doğru bilgileri bizzat adresinden almak müşteriyi yanıltmamak için oldukça önemli bir konudur:
Aytek Yapı, Bios Life’n bir alt grup şirketi olarak konut inşaatı alanında faaliyet göstermektedir. Müşterilerimize modern, konforlu ve işlevsel konutlar sunmayı hedefleyen bir anlayışla çalışıyoruz. Konut inşaatında uzmanlaşmış deneyimli bir ekip tarafından yürütülen projelerimizde, müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve yaşam alanlarını en iyi şekilde tasarlamak için çaba sarf ediyoruz. Her ayrıntıyı titizlikle planlayarak, yüksek kaliteli malzemeler ve modern inşaat teknikleri kullanarak konut projelerini hayata geçiriyoruz. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre özelleştirilmiş konutlar inşa etmek için tasarım aşamasından başlayarak her adımda işbirliği yapıyoruz. Estetik açıdan göze hitap eden tasarımlarımızla birlikte fonksiyonellik, konfor ve enerji verimliliği gibi önemli faktörleri de dikkate alıyoruz. Bios Life olarak, güvenilirlik, kalite ve müşteri memnuniyetine odaklanıyoruz. İnşaat sürecinde proje yönetimi, kalite kontrol ve işçilik denetimi gibi aşamalarda titizlikle çalışarak, müşterilerimize güvenilir ve kaliteli konutlar sunmayı amaçlıyoruz.”  bioslife.com.tr
İşte siz güvenli konutlarda oturmanızın teminatı olan Bios Life inşaat firmasının kendi web sitesine koyduğu konut çalışmaları.

Basında Bios Life

Kısa sürede devasa projelere imza atan Bios Life inşaat firmasının basının ilgisini çekmemesi düşünülemezdi. Birçok yerel gazete ve ulusal gazete ile birlikte ulusal yayın yapan televizyonlarda röportaj veren Bios Life yönetim kurulu başkanı Remzi Aytekin, İstanbul başta olmak üzere tüm Türkiye`nin ilgisini çeken projelerinin altında yatan başarısını anlattı.
Basında Bios Life
Basında Bios Life
Türkiye`nin ilk akıllı yapısını inşa ederek teknoloji ile inşaat sektörünü buluşturan Bios Life çalışmalarına devam etmektedir.

Bios Life İletişim

Siz de Bios Life inşaat firmasından detaylı bilgi almak istiyorsanız iletişime geçebilirsiniz.
Adres
Halkalı Merkez Mah.
Evliya Çelebi Cad. No:1
Küçükçekmece İstanbul
Telefon
info@bioslife.com.tr
Bios Life

2 Yorumlar

  1. Türkiye`nin ilk akıllı yapısını inşa ederek teknoloji ile inşaat sektörünü buluşturan Bios Life çalışmalarına devam etmektedir.

    YanıtlaSil
  2. Adım asım kentsel dönüşüm aşamalarını planlayarak çalışmalarını yürüten Bios Life ile keyifli bir yaşam sürmek istiyorsanız hemen iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski