Fatih Arabuluculuk

Fatih Arabuluculuk Danışmanlık Hizmetleri

Denge Arabuluculuk hukuk bürosu olarak, birçok ilçede olduğu gibi Fatih Arabuluculuk danışmanlık hizmeti veriyoruz. En iyi arabuluculuk firması olan Denge arabuluculuk hukuk bürosu, müşterilerine verdiği danışmanlık ile birçok sorunu mahkemeye taşımadan çözmüştür.
Fatih Arabuluculuk
Fatih Arabuluculuk
Türkiye`de dosyaların karar bağlanma süresi oldukça uzun sürmektedir. Hem zaman kaybı yaşanmakta hem de süreç uzadıkça taraflar maddi manevi bir sürü kayıp yaşamaktadır. Arabuluculuk müessesi de tam bu sorunların çözümü için kurulmuştur. Taraflar, uyuşmazlık konusunu mahkemeye taşımadan arabulucu başkanlığında çözüme kavuşturabilir. Fatih arabuluculuk danışmanlık hizmetlerimizden yararlanarak en iyi şekilde süreci tamamlayabilirsiniz. Size bir telefon uzaklıktayız.
Fatih Arabuluculuk Danışmanlık Hizmetleri
Fatih Arabuluculuk Danışmanlık Hizmetleri - Denge ARB

Arabuluculuk Ücretleri Ne Kadar?

Yıllara göre farklılık gösteren arabuluculuk aidatları 2022 yılında 388,41 TL olmuştur. Yıllar itibariyle artış gösteren arabuluculuk aidatları konusunda Denge Arabuluculuk büromuz size gerekli kolaylığı sağlayacaktır. Süreç tamamlanan kadar teknik konularda size destek olmaya devam edecek ve her sizinle iletişimde olacak uzman arabulucu ekip arkadaşlarımız ile tanışmalısınız. Fatih Arabuluculuk alanında bizden danışmanlık alan müşterilerimiz çok memnun kalıyor. Zira Denge Arabuluculuk büromuz, alanında uzman ekip arkadaşlarıyla çalışan, müşteri memnuniyetine önem veren ve teknik konularda gerekli bütün hukuki desteği sağlayan bir anlayışla hareket etmektedir.
Arabuluculuk Ücretleri Ne Kadar?
Arabuluculuk Ücretleri Ne Kadar?

Denge Arabuluculuk İletişim

Fatih arabuluculuk ile ilgili daha fazla bilgi almak istiyorsanız büromuzu ziyaret edebilir, uzmanlarımızdan teknik konuda yardım alabilirsiniz. Ya da uzak mesafedeyseniz iletişim numaralarımızdan bize ulaşarak danışmanlık alabilirsiniz.
Adres
Abdurrahman Nafiz Gürman Mh.
General Ali Rıza Gürcan Cd. No:31
Metropol Center İş MErkezi K.1 No:5 Merter / İSTANBUL
Çalışma Saatleri
Pazartesi – Cuma: 08:00- 18:00
Telefon
Tel: 0212 415 50 53
GSM: 0533 455 53 06
Email
Mail: info@dengearb.com
akif@dengearb.com
yazının tamamını okumak için linke tıklayınız.
Eko Analiz Solhan HaberEkip Analiz Magazin Analiz

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski