Hatice Şendil Estetik Yaptırdı

Hatice Şendil'in Değişimi Herkesi Şaşkına Çevirdi

Kurtlar Vadisi dizisinde rol almasının ardından adını duyuran Hatice Şendil, zaman içinde büyük değişim yaşadı. Ara verdiği ekranlara hızlı bir dönüş yapan Hatice Şendil'in yüzündeki değişim sosyal medyada gündem oldu.

Hatice Şendil Estetik Yaptırdı

'Kurtlar Vadisi', 'Karadağlar', 'Dila Hanım', 'Kaderimin Yazıldığı Gün', 'Yüksek Sosyete', 'Uyanış: Büyük Selçuklu' gibi birçok ses getiren projede rol almış olan güzel oyuncu Hatice Şendil, ara verdiği ekran macerasına kaldığı yerden devam etme kararı aldı.

botoks şengül hatice

Şimdilerde başrollerinde İsmail Demirci ve Sera Kutlubey'in rol aldığı Fox TV'de yayınlanan İyilik dizisinde Hatice Şendil, Neslihan karakteri ile izleyici karşısına çıkıyor.

Hatice Şendil'in değişimi izleyenler tarafından fark edildi. Ünlü ismin belirginleşen elmacık kemikleri, öne çıkan çenesi ve gergin yüzü dikkat çekti. Şendil'in değişimini gören sosyal medya kullanıcıları yorum yağmuruna tuttu.

Şendil'e "Hatice Şendil'in yanaklarına ne oldu? Yanlardan sivri sivri çıkıntı var, eskiden oralar düz ve düzgündü. Yanaklarına bakmaktan diziye odaklanamıyorum", "Hatice Şendil aşırı estetik dolgu botoks yaptırmış. İlk görünce şaşırdım", "Hatice Şendil'i i önceden daha güzel diye hatırlıyorum, şimdi çok farklı geldi. Bambaşka biri gibi", "Hatice'nin yanaklarına ne olmuş?", "Hatice Hanım ya rol yapmayı unutmuş ya da yüzüne yaptırdığı ufak dokunuşlar buna engel oluyor", "Çene ve elmacık kemiklerde dolgu. Yazık etmiş yüzüne" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Hatice Şendil'in son hali;

dudak estetik hatice şengül

9 Yorumlar

Daha yeni Daha eski